Thursday, 20 July 2017

Testimoni Premium Beautiful Corset Terbaru 2017! Pesakit PCOS!


TESTIMONIAL TERBARU PREMIUM BEAUTIFUL PESAKIT PCOS!

syukur alhamdulillah, Isma terima lagi good news dari pengguna Premium Beautiful yang berikhtiar untuk bantu masalah PCOS!

boleh baca sendiri testimoni beliau kat bawah ni ya! Ubat jangan tinggal tapi why not you usaha extra dengan pakai Premium Beautiful kan? 







CYST DAH HILANG 

Alhamdulillah, Allah dah makbulkan one of our du'a. Panjang sungguh perjalanan kami suami isteri utk 3 tahun ni.Sentiasa ulang alik jumpa gynae.

Diagnosed with cyst few years back. Awal Jun hari tu, scan lagi. My husband and I was shocked 😱 cyst dah hilang. Kalau bertambah saiz, wajib kena operate. Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Bukan bertambah tapi tak ada terus. ❤️ 

I am a PCOS fighter! Pernah dengar tak PCOS? Polycystic Ovarian Syndrome. Ah pun tak pernah sblum ni. Masa awal2 tahu dulu, terus study. Terkejut jugak, simptom dia memang sebijikk sangat 😱 Ah dah lama ada simptom tu, lebih2 lagi rupa fizikal kita. Tak tau pun semua tu sejenis masalah kesihatan. 

Awareness pasal PCOS sangat tinggi kalau kat negara lain. Siap ada page lagi. Kat M'sia tak pasti..kalau ada, boleh share dengan Ah. I didnt found one. 

Still kena amek ubat setiap bulan. Kadang2 skip jugak. Utk kesan jangka panjang memang tak bagus utk buah pinggang. 

What im doing now, teruskan pakai #PemelukBadan. Mungkin salah satu asbab cyst tu hilang sebab berPB. Seingat Ah, sepanjang tempoh tu, ah tak consume apa2 ubat. Hanya konsisten dengan PB & terus berdoa pada Allah. 

Mohon doakan kami. Yes, macam2 kami cuba but Allah is the Greatest! Allah knows best 😁 Semua kat tangan Dia. 

#MiracleDoHappen
#TrustInAllah
#PCOSFighter
#PremiumBeautiful

Syukur sangat ya, asbab amalkan Premium Beautiful...dapat jugak kurangkan inci dan berat badan serta sambil tu stabilkan hormon!

Isma happy untuk Engku Farahah! 
Uols lat luar sana yg mana ada masalah PCOS, Cyst atau Fibroid..boleh lah pakai Premium Beautiful Corset untuk mengurankan simptom dan jugak elakkan dari jadi balik!

Promo Premium Beautiful ansuran serendah RM100!
Isma masih buka ya!
dan Diskaun 20% untuk pembelian secara cash dan credit card pun ada!

Isma 019 339 3330!

love,
CDM Ismalina Ishak
TLC PB Expert
Ampang, Wangsa Maju, Gombak, Putrajaya, Shah Alam

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring