Thursday, 28 September 2017

CDM Ismalina Ishak : Personal Coaching 5 figure Protege



Tanda-tanda rezeki nak masuk ialah bila kita mula bertindak.

Isma dah banyak coach protege dalam bisnes PB. Semuanya bermula dari Zero.
InshaAllah kalau berniaga PB ni Isma memang yakin 200% boleh coach anda, sebab Isma sendiri dah jual lebih 1,000 set secara personal dan hampir 5,000 set dengan kumpulan.

haha jangan pulak uols tanya Isma macam mana nk jual tudung. That one not my specialty.

walaupun yg ada pengalaman dalam bisnes lain - bila buat bisnes PB..sikap macam bermula dari zero.
Senang begitu sebab ilmu nak masuk pun smooth je

Isma lihat protege yg mudah nak menjadi bila ada 3 kualiti ni
1/ Tak banyak alasan
2/ Terus buat apa yg mentor suruh. Ubah apa yg perlu tambah, apa yg perlu berhenti .
3/ Bertindak ikut plan yg dah agreed upon between mentor -protege. Jelas apa yg beliau nk capai.

Ada je 3 sikap ni - modal minimum pun boleh berganda jadi 10 kali ganda sales dalam sebulan!

Last Sunday Isma personal coaching bakal DDM Fateha Fatin. Beliau based di Johor Bahru. Bukan selalu Isma dapat jumpa personally dengan beliau but I made sure I would text her everyday and also video call with her every month. Now she is at RM400,000 sales alhamdulillah walaupun masih bekerja di sektor perkilangan.

Sikit ke RM400,000 sales? I'm sure ramai yg masih struggle dengan sales below RM5,000 sebulan. But inshaAllah with the right mentorship, we can do this together.

Isma welcome anda yang nak peluang buat side income secara santai. Just invest 1 jam sehari dulu sebagai permulaan - mostly secara online.

Nak hidup anda berubah? Direct message me now or just leave your phone no to inquire. I'd be glad to offer you free consult.

#CDMIsmalinaIshak
#TLCBizCoach
#PremiumBeautiful

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring