Tuesday, 21 November 2017

Testimoni Premium Beautiful untuk bakal pengantin!

Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah, Allah beri kelapangan pada Isma untuk update blog harini!
Syukur sangat, sebab bila bekerja sendiri, sometimes at home, memang kena cari masa untuk duduk diam -diam dan buat kerja di virtual space kita!

Mana yang belum follow, please follow Isma dekat FB Page or FB Personal ya - Ismalina Ishak.

My IG pulak @ismalina tau...so do follow my page!

Okay, today, Isma nak bercerita tentang Premium Beautiful untuk kegunaan bakal-bakal pengantin!

Haaa, biasa kan? Bila nak kahwin je, sibuk semua orang duk cari korset!

Tak taulah kenapa...mak , makcik, sibuk suh kita jangan lupo cari cari korset deknonnnn
kang menyesal garbar kawin ko tak cantekkk

hahaha
kemain macam kak nam semuanya

Minggu ni last sekolah katanya..tema kawin2 nak mula la niiii

Patutlah ramai sangat bakal pengantin yg dah mula dapatkan Premium Beautiful Elegance! Termasuk jugak mak pengantinnn

Yelah..mak pengantin jemput ramai kawan2 lama...mesti lah taknak nampak perut berlipat, sendat ketat kannn
Yang pengantin confirmlah WAJIB nak nampak paling maniss macam Fazura masa hari bahagia kannn

Jangan pulak bayar pelamin, photographer mahal..baju pun meletop...tapi nampak buncit dan bongkok pulakkkk🙊



Isma nak kongsikan testimonial Sarah ni... baru umur 20an tapi badan pada permulaannya agak chubby.
Nowadays, memang Isma lihat anak2 dara pun, dah mula alami masalah berat badan.
Maybe due to food intake jugak kan hehehe

Okay, Sarah ni berjaya turunkan inci dan jugak berat badan 6kg sebelum kahwin!
BEST GILA KAN?

pakai Premium Beautiful jeee hehehe

Banyak Isma fittingkan korset Premium Beautiful pada bakal pengantin!
Yelahhhh , Isma sendirri pun pengantin PB!

Dari dulu , sampai sekarang, mula je nak dekat cuti sekolah akhir tahun, berduyun -duyunlah bakal pengantin nak ansuran PB Corset...yg beli pakai cash or credit card pun ada sebab dapat banyak diskaun dan free gifts!

Ada beberapa perkara yg Isma ambil kira utk mereka bakal pengantin ni:

1/ Kalau kurus sangat orangnya..Isma akan bagi size yg tak berapa ketat utk long girdle and long bra..so that kalau tetibe bunting pelamin..bolehla still pakai untuk berpantang!

2/ Biasanya Isma akan lebihkan 1 size cup bra so that selesa pakai lepas kahwin and nanti kalo dah beranak

3/ Biasanya Isma pesan kalau yg amik korset lagi 2 minggu nak majlis..Isma pesan suh pakai 24 jam! kalo exercise pun pakai (ada caranya...kita akan ajar) hahah bukan apa..utk kesan optimum. Jangan risau..Premium Beautiful corset sangat selesa nak pakai walaupun masa tidoqq

Paling baik ambil at least 2 bulan before wedding..confirm kena alter baju uolss heheh

Apa pun...memang puas hati kalau dah pakai Premium Beautiful corset 6 tahun..masih size yg sama! and ada LIFETIME WARRANTY untuk baik pulih (repair kerosakan) Percuma!

Menang membeli (cash, credit card or ansuran), MENANG MEMAKAI!
Jangan sebab nak jimat, beli girdle yg ketat , bergulung, ada besi2 yg menyakitkan pulak tu..just because nak murah. Sepanjang majlis kawin kita tahan napas, sakit dan tak selesa...sengsara woii..dalam gambar pun nampak seksa!

Isma share pengalaman Isma sendiri..pengguna setia dan jugak seorang Premium Beautiful Expert! InshaAllah kami bantu anda dapatkan size yg selesa (dari badan sis yg kecik molek size XS ke XXXL pun ada size tauuu) terbaik MENGIKUT BAJET ANDA! Kami sesuaikan nanti ya!

#CDMIsma
#PremiumBeautiful
#SarungSarungCantik 

PREMIUM BEAUTIFUL ANSURAN DARI RM100 sebulan
Isma 019 339 3340

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring