Sunday, 28 January 2018

Premium Beautiful client Jan 2018!

Thank you to my long time client kak Nor!
Sempat Isma fittingkan Premium Beautiful pada kak Nor sebelum terbang ke Kuala Terengganu last week!

Komen kak Nor?
Wowww  ....terus kemas badan akak!
Hilang perut bersalin tauuu
Lama dah surveyyy..terus grab and pasti berbaloiii😍

Isma faham sangat kalau dah nak masuk 4 series ni...memang sangat susah nak hilangkan pouch perut !

Tak sabar nak tengok perubahan kak Nor in 30 days! Isma akan ajarkan lagi cara nak alihkan lelemak kat perut, peha....makin cantik dan melentik lah lepas niii!!

Purchase your lifetime lingerie with confidence!

www.ismalina.com

#TLCPBExpert
#CDMIsma
#TopLeadersCircle
#PremiumBeautiful

Jan 2018 - personal coaching with Biz Mentor!

Asyik tengok kak Isma pegi mengajar orang je kan?

Sebenarnya - bila kita dalam bidang training and mentorship, paling penting untuk kita sentiasa letak diri kita di No 2!
Dan keep on learning and learning!

Alhamdulillah - mentor kak Isma baru je pulang dari Tanah Suci last Saturday...Jumaat sebelum beliau balik tu..dah dapat dah message dari beliau nak jumpa kami ni  utk monthly coaching!
Terharu sebab sifu sentiasa ingat kat kami walaupun kami ni masih kecil anak 😉

Kata orang, nak jadi baik, kita dekatkan diri dengan orang yg baik
Nak jadi jutawan, dekatkan diri dengan jutawan!
Beruntung sangat Isma berada dalam circle ni!!!

Isma dan TLC Master Trainers bertuah sangat dapat duduk semeja dan bertalaqqi dengan MultiMillionaire CDM Azlan Deraman! Setiap bulan tau..Bukan  satu opportunity yg mudah nak dapat dekat luar sana - berguru dengan mentor yang dah menjadi, dan masih dalam industry!

2 jam coaching  - macam2 ilmu baru yang kami belajar!
Yang penting, masalah biz kami dapat discuss secara open dan options utk kami move fwd dalam biz mentor dah tunjuk!

Siap dapat extra tips nak siapkan savings (secara berperingkat dalam masa 3 tahun!😘)

Terngiang2 kata2 Abg Lan. SABAR SEBELUM SYABAS.

Nak ukur sesuatu strategi tu berjaya atau  tak..buat konsisten (improve tiap2 bulan)  selama 1 TAHUN!
Kita cepat Burn Out kalau asyik berniaga , buat tindakan hari2 utk dapat income bulan depan!

InshaAllah, mentor tempat kita sentiasa rujuk so that kita tak tersasar! TQ CDM !!
Banyak benda utk kami siapkan bulan ni and bulan depan inshaAllah!!

TLC adalah KAMI, Kami adalah TLC!

#CDMIsma
#TopLeadersCircle
#SHOMBatuCaves
#BizMentor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring