Friday, 28 September 2018

PROMO BIO VELOCITY SLEEPMATE BVSM 2018!

Woihhh nk meletop tengok promo Bio Velocity Sleepmate ni


Makin ramai yg belikan utk mak ayah atok nenek yg dah uzur tuuu
Tak kurang yg mintak hantar ke hospital utk ahli keluarga yg dalam ICU.

Harga 1 unit RM1,404
dulu RM1,488 tauu..skrg ni murah takde tax! 


PROMO: BELI 2 unit, dapat unit ke 3 dengan harga RM566 sahaja + extra diskaun RM300 (untuk ahli)

* Harga keahlian PERCUMA!

ISMA 019 339 3340


Tetiba dapat feedback camni..


" Terima kasih nor atas segalanya. Tuhan bagi K Dah jumpa dgn Nor utk cuba BVSM. K Dah boleh rasa magic nya BVSM nii terus jatuh cinta pandang pertama. Selama  ni sakit 2 tahun. Lepas K Dah guna BVSM ni kesihatan K Dah beransur pulih. Terima kasih Ya Allah, terima kasih Nor.."


Terharuu nye..

Alhamdulillah..semuanya kuasa dari yg Maha Esa..asbab penggunaan secara berterusan selimut bio velocity, sakit saraf yg dialami oleh Kak Dah semakin pulih..

.

Ada yg masih tercari cari alternatif rawatan tanpa ubat?? Apa kata try selimut BVSM ini yg hanya perlu dijemur pada cahaya mentari pagi (waktu dhuha) untuk dicas. Selimut ini disuntik dengan garam laut dalam tauu..

.

Harga masih lagi 0%gst.

http://ismalina.wasap.my/


*ansuran ada tapi limited .Whatsapp dulu ya 

Monday, 3 September 2018

Penurunan Harga Premium Beautiful bermula 1 September 2018!


Salam semua :)
Sempat Isma nak buat updates sedikit harini..
Alhamdulillah, walaupun dengan pelaksanaan SST bermula bulan ini..harga Premium Beautiful korset tidak berubah daripada harga semasa 0% tax yg lepas!

Bermula dari RM600 , anda boleh mula memiliki Premium Beautiful!

so, uols jangan segan-segan nak whatsapp Isma 019 339 3340 untuk dapatkan harga termurah dan servis TERBAIK!

InshaAllah Isma dah 7 tahun menjadi trusted agent Pb corset, so uols boleh yakin yg Isma pasti boleh bagi AFTER SALES servis yg terbaik untuk uols!

Kelebihan PB Corset:1. Lifetime FREE Repair
2. SUPERBRANDS - korset paling popular dan kualiti tertinggi di Malaysia
3. THE ONLY CORSET dengan tenunan Far Infra Red (benefit kesihatan)
4. Korset dengan JAMINAN beribu-ribu testimoni PROVEN!

 


Your Premium Beautiful Expert
Kuala Lumpur & Selangor
Keramat, Wangsa Maju, Gombak, Hulu Kelang
Taman Melawati, Selayang,
Setiawangsa,
Ampang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring