BIO VELOCITY SLEEPMATE

PROMO BIO VELOCITY SLEEPMATE 2018!

Harga 1 unit RM1,404
PROMO: BELI 2 unit, dapat unit ke 3 dengan harga RM566 sahaja + extra diskaun RM300 (untuk ahli)

* Harga keahlian PERCUMA!

ISMA 019 339 3340


Tetiba dapat feedback camni..


" Terima kasih nor atas segalanya. Tuhan bagi K Dah jumpa dgn Nor utk cuba BVSM. K Dah boleh rasa magic nya BVSM nii terus jatuh cinta pandang pertama. Selama  ni sakit 2 tahun. Lepas K Dah guna BVSM ni kesihatan K Dah beransur pulih. Terima kasih Ya Allah, terima kasih Nor.."


Terharuu nye..

Alhamdulillah..semuanya kuasa dari yg Maha Esa..asbab penggunaan secara berterusan selimut bio velocity, sakit saraf yg dialami oleh Kak Dah semakin pulih..

.

Ada yg masih tercari cari alternatif rawatan tanpa ubat?? Apa kata try selimut BVSM ini yg hanya perlu dijemur pada cahaya mentari pagi (waktu dhuha) untuk dicas. Selimut ini disuntik dengan garam laut dalam tauu..

.

Harga masih lagi 0%gst.



Bio Velocity Sleep mate - Full Info

Assalamualaikum dear readers!

I realised ramai yang pernah dengar-dengar pasal Bio Velocity Sleepmate (BVSM) , tapi tak berapa sure macam mana die berfungsi, apa kebaikan die, apa jenis tenaga yg digunakan, siapa yang patut pakai etc 

so in this entry I akan terangkan satu per satu tentang BVSM ni, khas untuk info uols semua kat luar sana!




haaaa....memang hukum semualajadi kan....apple yang kita beli (kalo tak dimakan lah yerrr) akan jadi kecut dan akhirnya busukkkk ....standardlah kannn

so what about humans?
kita akan jadi busukk jugak ke?
hehhee..of course dari baby, kita akan membesar, jadi remaja, then dewasa, kemuadian tua!
lepas tu, ikut ajal la....kebanyakan orang akan tiba ajalnya ketika tua dan uzurrr

takde orang boleh stopkan cycle ni...coz takde orang yang makin berumur then makin muda :)
bila tua, orang selalu sinonimkan dengan sakit...but what if we can age gracefully, i.e. lambatkan nampak tua, and kalo tua pun tak de sakit-sakit teruk?
best kannnnn ....


so kat sinilah datang function BVSM ni!
selain melewatkan proses penuaan, objektif pelapik tilam ni ialah untuk kuatkan badan kita; immune system, blood circulation , overall energy and aura :)

ok- selalu orang akan tanya, kata pelapik tilam ni ada energy, pakai elektrik ke?
TOTALLY NO ELECTRICITY INVOLVED!

Habis tu macam mana pulak pelapik tilam ni dapat energy? tipulahhhh
haaa
bukan tipu yaaa
actually BVSM ni diperbuat dari kain anti dust and mite yang diimport dari Germany - ala2 macam tilam Slumberland lah jugakkk...so kain ni dijamin anti bakteria dan fungus tauuu...plus die durable and tak mudah koyak....

so bab energy tu pulak...
kenapa tenaga matahari waktu dhuha kan?
logically cuba kita tanya, kenapa baby kalo kena jaundice, mak-mak kita mesti suruh kita jemur baby kat matahari pagi...
sebab apa?
haa sebab jemur bawah matahari tu promotes penghasilan vitamin D yang boleh bantu penyembuhan jaundice kat baby :)

sama jugak macam tumbuhan, walaupun kita siram air, tapi tak kena matahari, mesti layu kan?
manusia pun sama- bayangkan kite pegi keje sebelum matahari naik, balik pulak dah maghrib, lunchtime pun tak keluar, memangla kita pun sama2 layuuu heheheh

same cycle everydayyyy!



actually kajian pasal tenaga matahari waktu dhuha ni dah dijalankan kat Korea since 30 years back..
uols semua tahulah kan, orang Korea ni very big about natural healing, guna source alam untuk mengubati penyakit kannn...so saintis2 ni dah dapat satu teknologi yang dipanggil Bio Velocity yang membolehkan tenaga matahari waktu dhuha di conserve dalam GARAM!

dah pulakkkk
kenapa GARAM?
actually garam yang digunakan ialah garam laut dalam...kenapa kita pilih garam?
sebab garam is the only substance yang boleh store energy tanpa perlukan charge elektrik untuk disalirkan :)
contoh, kalo kita nak alirkan energy melalui besi ke, batu jed ke, air ke, kite kena alirkan tenaga elektrik kannnn ....
so garam ni unsur yang stabil dan boleh store tenaga matahari tadi....
so garam tu akan dirawat dan distabilkan supaya die menyimpan tenaga matahari tadi...lepas tu gelombang tenaga matahari tadi diseimbangkan supaya die  mengeluarkan gelombang yang stabil dan tak pecah2 :)


pastu macam mana pulak garam tu ada dalam BVSM ni?
haaa magicccc kann
actually garam tadi akan dicairkan, kemudian disembur dibahagian dalam tila BVSM niii
haa barulah rata kan...so setiap inci tilam ni ada tenaga tauuu
bukan macam tilam elektrik, kadang2 coil/plate tenaga die scattered and tenaga tu tak evenly distributed diseluruh tilam....

so how do you know that BVSM tu ada energy?
firstly, actually you can feel a bit of warmth bila u dekat dengan BVSM ni...
plus, you will feel the difference in energy when we do a simple demo on you!
contoh demo?
boleh tengok video ni kayyyy



haaa...ni one of the ways you can feel the energy from BVSM ...
just dengan letakkan barang milik peribadi uols atas BVSM tu selama 10 saat jerrr...it will transfer the energy to u!
bayangkan kalau kita tidur 5-6 jam sehari atas BVSM!
hasilnya mestilah WOW! refreshed sangat tauuu :)




kadang-kadang kita tak perasan, badan kita cepat letih dan lesu (walaupun dah tidur cukup/lama)...kenapa eh?

ramai yang tak tau sangat pasal aura/ gelombang ni...actually i pun baru jugak tahu pasal ni...
but as we grow we learn kannn
aura/ gelombang tu ada dalam setiap benda hidup ...
kalo tengok gambar orang yang atas ni kan...gelombang die pecah-pecah and tak sekata, ada tempat yang tinggi, ada yg takde, ada yang merah ada yang biru....

that is our body on normal basis!
kenapa aura badan kita tak sekara camtu?
well, due to our food intake (tak seimbang, makan terlebih sudahhh hahahah), terdedah kepada radiation (from smartphones like constantly, computers 9-10 hours a day kat ofc) , pencemaran udara dan air ....

tu sume factor lah tu....nak buat camne kan....our life evolves and jadi so demanding!

so what BVSM does is that die keluarkan gelombang yang sekata dan sihat!
gelombang ni, positif memang lagi kuat dari negatif...
so bila kita tersentuh dengan gelombang yang positif dan stabil, die akan influence gelombang badan kita jadi stabil juga :)
best kannnnn!

tido je punnnn hihi


So now, bila melibatkan energy, satu benda yang tak nampak - hanya boleh dirasa je kan....
of course ramai yang akan skeptikal

ye ke? berkesan ke? propa je ke? ini semua scammmm!

aha

well, our company dah pun invest in a clinical trial research untuk betul-betul buktikan kesan tenaga matahari waktu dhuha dalam BVSM ni ke atas manusia!

actually kalo uols sendiri memang seorang saintis ke apa - boleh la jemput ke HQ kami di Jalan Kapar , Klang and jemput baca sendiri the research journals on tenaga Bio Velocity ni...
ada 7 jilid semuanya...

secara kasarnya, terdapat 7 Sifat Kuasa Tenaga Semulajadi (Matahari)
1- Anti Bakteria
2- Menguatkan immune system
3- Menstabilkan emosi
4-Mengurangkan tekanan
5- Menyeimbangkan PH tubuh badan
6- Membekalkan kandungan oksigen lebih tinggi dalam badan
7- Meningkatkan aura tubuh badan

so I share jugak kat sini result daripada kajian klinikal di sebuah universiti Russia yang ada pengkhususan dalam teknologi pemulihan manusia dan diagnostik perubatan

** note : untuk laporan penuh, boleh contact i (fill in CONTACT ME button warna pink tu) - I boleh tunjuk dengan lebih detail tentang dapatan kajian ni :)









so amacam?

now kita dah pun BUKTIKAN yang our claims are legit, berdasarkan laporan kajian yang sahh :)

now uols just perlu cuba jeee....

InshaAllah, memang tak mengecewakan!

untuk merasai sendiri demo dan nak lihat produk BIOVELOCITY SLEEPMATE ni, boleh just contact me via SMS/Whatsapp 019-3393340

or you can leave your details via CONTACT ME button (yang pink kat tepi tu) and I will contact you back :)

let's BIOVELOCITY SLEEPMATE peeps!

xoxo
Isma

Other related info:

Bio Velocity Sleepmate vs Cancer

just sharing one of our fellow TLCian testimony on how Bio Velocity Sleepmate  (BVSM ) has helped her during her battle with cancer :)

read up okayyy

such great write up by Jaja , and way to go kak Soraya - we love you!!! YOU are our inspiration , a truly vibrant cancer survivor!

You just need this for your whole family - it just gives better quality of life :)

Many had been asking how much does Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) cost…



Now, BVSM is retailing at RM1,488 per unit.



Why is it so expensive?

BVSM is made using the combination of expertise from 3 countries:-

The anti-bacterial material is imported from Germany

The Bio Velocity technology is derived from Korea

And everything is being assembled (sewn) in Malaysia


We have a promo of Buy 3 units and get your 4th unit at RM300!
so grab yours NOW!

ISMA 019-339 3340


Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) is really a hot seller product because it has been proven to help many with their health problems. High blood, diabetes, nerve problem, sleeping disorder, period pain, migraine, stress to name a few.
image
This is one of my TLC sisters, Kak Soraya, who is a breast cancer survivor.   She was also my roommate during our free trip to Shangai last September.
image
During our trip, Kak Soraya actually brought along her BVSM as it really helps her to sleep and also gives her the much needed energy for the trip.   According to her, she takes her BVSM every where she goes..  And she is a heavy traveller, visiting her kids in Australia and Singapore every now and then, plus going on trips with the TLC…
image
“I used to wake up quite often at night…  But after using BVSM, I totally blacked-out as soon as I close my eyes. Tau-tau dah time to wake up for Subuh. Memang deep sleep tau, Jaja! ”
image
Now she loves to share the benefit of BVSM to her friends, one who is also battling with cancer. According to her, before BVSM, her friend who is undergoing chemotherapy, find it very difficult to grip her hand/fingers, the after effect of the treatment…  Sakit and perit katanya. However, the 1st day after sleeping with BVSM, her friend called her just to share thatbshe can actually grip her fingers when her husband passed her the house keys that morning! That simple joy had actually meant something for someone like her.
image
Syukur Alhamdulillah I have the opportunity to share this miracle product with everyone.

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate 

Salam dear readers :)

As promised, I akan update sikit pasal latest testimoni Bio Velocity Sleep Mate...

ada yang panggil tilam magic laa...

macam-macam...

kenapa magic?

well, mainly sebab testimoni yang boleh tahan magic daripada pengguna-pengguna  Bio Velocity Sleepmate nih!

if ada yang belum tahu - apa benda tilam magic ni, etc, boleh baca my previous post here:


ok ...semua individu yang ada dalam testimoni bergambar ni, telah bagi testimoni mereka ni personally semasa Hari Bio Velocity di Wisma MCA in early October 2013!

so, actually I pun dah denga sendiri pengalaman mereka dari mulut mereka sendiri....boleh cari kat Youtube jugak, sebab I think there are some people yang record the actual event :)

Testimoni 1 -  Sarjan Tarmizi (Pesakit lumpuh akibat kemalangan)

Actually abang ni I dah dengar testimoni dia yang lumpuh since 2012....die pun dah certified as Orang Kurang Upaya pun...sebab kerosakan saraf motor dari kemalangan die teruk sangat sampai die terlantar je atas katil - tak boleh nak duduk sendiri pun, even nak angkat kepala pun susah...

BVSM ni pun company baru je lancarkan I think mid 2012... so some of his friends decided, eh apa salahnya cuba kan...since masa tu die pun dah OKU and terlantar je...
buat fisiotheraphy pun makan masa jugak kan...with slow results...



ni lah abang polis yang I cakap tadi..Sarjan Tarmizi....kesian kan...waktu die terlantar lumpuh tu, wife die la terpaksa galas tanggungjawab, menjaga die....

kalo korang, benda ni jadi kat husband...mesti sayu kan?

lagi-lagi bila doktor kata, harap fisioterapi jelahhh...
dan doaaa



Sarjan Tarmizi ni lumpuh half body, tapi upper body strength pun lemah...thats why I said, tangan, kaki kepala pun die tak mampu nak angkat sendiri....

orang dah tahap2 terlantar ni kan - kita nak suggest makan supplement pun tak sesuai dah..sebab die pun susah nak telan...

so this is where BVSM comes in handy...

Tidur jee atas tilam...senang...ataupun selimutkan je...kalo ada yang pesakit kat hospital or ICU kannn

simple sebab die tak pakai elektrik :)

so boleh tengok results kat pic atas tu kann...

selepas 2 hari, die dah boleh duduk tepi katil (nak bangun tu dibantu lah...but dah boleh duduk tanpa support...just tangan die sikit je support die kat kerusi tuuu)

hari ke 11 dah boleh berdiri!

what an achievement kan!

kalo i family member die mesti bangga gilaa...

then hari ke 25 dah boleh berjalan dengan topang tangan...

boleh tengok sendiri Sarjan Tarmizi cuba berjalan in Februari 2013 - a few months after gunakan BVSM nii








Look at him now, dah boleh hidup macam orang biasa - dan dah mula bekerja semula :)
seronok kan bila pengguna produk kita dapat benefit macam ni...

macam dapat peluang ke-2 gitteww...

kat atas ni gambar our own CDM Alfaath dengan Sarjan Tarmizi masa Hari BioVelocity aritu :)

nampak happy je kannn...

Testimoni 2 - Steven Yoong Kah Hoo ( menderita kerosakan saraf tunjang akibat jangkitan virus)


nampak macam comel je adik ni...posing dengan Bio Velocity Sleepmate kan?
macam model kanak-kanak pun ada :)

but, do you know that just months before this, adik Steven ni terpaksa pakai alat sokongan untuk tulang belakang die?



as uols boleh baca kat slide atas ni kan...semenjak baby lagi, macam2 dugaan menimpa adik Steven ni...
dah la menderita kerosakan saraf tunjang (Neurotmesis)

later on dijangkiti penyakit Tibi (Tuberculosis) pulak at 2 years old

Diagnosis doctor menunjukkan adik Steven mengalami kerosakan saraf tulang belakang T-T4 dan vertebra C5, serta kelengkungan tulang belakang (Kyphosis) T5/T6 yang serius , sehingga doktor mengesahkan die tak dapat lagi membesar macam orang biasa!

in laymen terms - LUMPUH KEKAL!

aduhhh, i kalo dapat berita macam ni on children mesti meleleh air mata - kesian sbeba kecik2 lagi dah dapat dugaan macam ni....tak dapat bayangkan macam mana perasaan parents adik Steven ni bila doktor dah cakap macam tu...macam takde harapan dah...hanya doa yang terbaik pada Tuhan jelah kannn



ni copy of kad OKU adik Steven....huhuhuh


can you imagine, his whole life budak umur 3 tahun (at that time ) kena bergantung selama-lamanya on brace macam kat atas ni?

kita tengok pun nampak macam seksa kannn

apatah lagi orang yang terpaksa pakai benda ni - coz if not he cannot move his head at all!
tulang belakang die mmg lembik and tak boleh support ....

dah macam baju besi frankenstein dahhh....


macam yang i mention tadi, parents mana yang sanggup tengok anak mereka berkeadaan macam ni sampai besar kan?

what more, dia tak dapat nak membesar, nak main, or pegi sekolah macam orang lain...

so , bila ada orang perkenalkan Bio Velocity Sleepmate ni ...of course they immediately tried it!
tak rugi apa pun, sebab kalau tak adik Steven ni just bergantung kepada fisiotheraphy saja!

and best part is that Bio Velocity Sleep Mate ni taklah mahal mana pun...lagi mahal kos perubatan untuk setahun :)

and it's easy to use ...just tidur jelah kan...

so what happen is that after adik Steven tidur atas BVSM for 2 weeks, dah ada tindakbalas pada saraf kaki die!
to be exact, jari kaki dah boleh bergerak and kaki dah boleh menendang :)

of course parents die memang terkejut habis lah kan....

and after 1 month, adik Steven dah boleh berdiri and berjalan macam kanak-kanak lain :)

magical kannnn....

nowadays, adik Steven dah pun pergi ke sekolah...something yang mak bapak die tak terfikir pun boleh terjadi before this :)

I am so happy to hear this story - coz our product did change a child's life and future!

tengok muka die pun happy je kannn...


Testimoni 3 - Latifah Abdul Jalil (masalah asma yang teruk)

okay, i believe asthma memang masalah yang common dalam masyarakat kita



























No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring