PREMIUM BEAUTIFUL

Hari Gaji ye harini...


😁Promo beli Long girdle PB boleh beli steam iron RM599


🤩Kalau beli 1 full set...boleh dpt free Philips steam iron tauuu


While stocks lasts yaaa


#PromoPremiumBeautiful

#PBCorset

#ProjekSideIncomeTLC








Penurunan Harga Premium Beautiful bermula 1 September 2018!

Salam semua :)
Sempat Isma nak buat updates sedikit harini..
Alhamdulillah, walaupun dengan pelaksanaan SST bermula bulan ini..harga Premium Beautiful korset tidak berubah daripada harga semasa 0% tax yg lepas!

Bermula dari RM600 , anda boleh mula memiliki Premium Beautiful!

so, uols jangan segan-segan nak whatsapp Isma 019 339 3340 untuk dapatkan harga termurah dan servis TERBAIK!

InshaAllah Isma dah 7 tahun menjadi trusted agent Pb corset, so uols boleh yakin yg Isma pasti boleh bagi AFTER SALES servis yg terbaik untuk uols!

Kelebihan PB Corset:1. Lifetime FREE Repair
2. SUPERBRANDS - korset paling popular dan kualiti tertinggi di Malaysia
3. THE ONLY CORSET dengan tenunan Far Infra Red (benefit kesihatan)
4. Korset dengan JAMINAN beribu-ribu testimoni PROVEN!

 


HARGA PREMIUM BEAUTIFUL RAYA 2018 !

Jangan risau !

Ada harga murah untuk yang bayar secara CASH dan ansuran bermula serendah RM100 sebulan pun ada!


Tekan link ni untuk pertanyaan harga Premium Beautiful untuk ukuran badan anda!


Anda nak dapatkan Premium Beautiful untuk re-shape balik badan yang dah ke laut?

lagi-lagi 2 bulan menuju majlis perkahwinan uols.
Bulan Ramadhan ni mesti ramai yang nak slim dan shaping kan?
Yelah, nak balik kampung taknaklah nampak gemuk...jumpa sedara mara and kawan lama asyik kena tegur, "makin sihat kau ni😢"

atau pun untuk bantu uols berpantang dengan mudah dan selamat?

PROMO PREMIUM BEAUTIFUL RAYA 2018!

10% DISKAUN untuk pembelian secara by piece - Long Girdle, Waist Nipper, Long Bra & Short Bra!


Contoh: Harga cash Waist Nipper sahaja RM606..selepas diskaun jadi RM545 sahaja!

20% DISKAUN untuk pembelian 1 set PREMIUM BEAUTIFUL!


Contoh: Harga 1 full set Premium Beautiful Classic (all normal size) RM2,120... selepas diskaun hanya RM1,790!

Free Gift PB wash untuk semua pembelian by separate piece atau full set!

Whatsapp Isma SEKARANG! Ada further discount untuk 0% GST!!

019 339 3340!!


TESTIMONIAL TERBARU PREMIUM BEAUTIFUL PESAKIT PCOS!

syukur alhamdulillah, Isma terima lagi good news dari pengguna Premium Beautiful yang berikhtiar untuk bantu masalah PCOS!

boleh baca sendiri testimoni beliau kat bawah ni ya! Ubat jangan tinggal tapi why not you usaha extra dengan pakai Premium Beautiful kan? 







CYST DAH HILANG 

Alhamdulillah, Allah dah makbulkan one of our du'a. Panjang sungguh perjalanan kami suami isteri utk 3 tahun ni.Sentiasa ulang alik jumpa gynae.

Diagnosed with cyst few years back. Awal Jun hari tu, scan lagi. My husband and I was shocked 😱 cyst dah hilang. Kalau bertambah saiz, wajib kena operate. Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Bukan bertambah tapi tak ada terus. ❤️ 

I am a PCOS fighter! Pernah dengar tak PCOS? Polycystic Ovarian Syndrome. Ah pun tak pernah sblum ni. Masa awal2 tahu dulu, terus study. Terkejut jugak, simptom dia memang sebijikk sangat 😱 Ah dah lama ada simptom tu, lebih2 lagi rupa fizikal kita. Tak tau pun semua tu sejenis masalah kesihatan. 

Awareness pasal PCOS sangat tinggi kalau kat negara lain. Siap ada page lagi. Kat M'sia tak pasti..kalau ada, boleh share dengan Ah. I didnt found one. 

Still kena amek ubat setiap bulan. Kadang2 skip jugak. Utk kesan jangka panjang memang tak bagus utk buah pinggang. 

What im doing now, teruskan pakai #PemelukBadan. Mungkin salah satu asbab cyst tu hilang sebab berPB. Seingat Ah, sepanjang tempoh tu, ah tak consume apa2 ubat. Hanya konsisten dengan PB & terus berdoa pada Allah. 

Mohon doakan kami. Yes, macam2 kami cuba but Allah is the Greatest! Allah knows best 😁 Semua kat tangan Dia. 

#MiracleDoHappen
#TrustInAllah
#PCOSFighter
#PremiumBeautiful

 TESTIMONIAL PREMIUM BEAUTIFUL 

BANTU PESAKIT BREAST CANCER





Sharing dari kak soraya...
BREAST CANCER SURVIVOR...

I am myself a cancer survivor ...I want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2  yg 'sahih' - genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dalam market ada macam-macam claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib  etc. Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?

To be honest, I know my health has been enhanced through the PB.

I started using the Premium Beautiful  1.5 years after I had surgery, chemo, radiotherapy. Syukur Alhamdulillah.

Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak macam dulu. The scar used t be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu macam terbakar. Selepas pakai Premium Beautiful ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yang ada di cup area.

Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the Premium Beautiful helps as it helps to regulate our body temperature through the Far Infrared Rays. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.

Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my Premium Beautiful sebab the Far Infrared Rays enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don't like this!  InsyaAllah.

So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai Premium Beautiful sebab dia takut panas ke tak selesa ke, Kak Soraya selalu share  this  point. Especially now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan  sebenarnya.

So ini antara testimony yang saya share, but always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:

1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest
2. Mindset changes - prayers, faith n positive thinking
3. Regular checkups & listening to your body - check all warts and bumps you may find
4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.

My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Oncologist  said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.

SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha dan doa sebanyak mungkin.  I have complete faith in Allah's mercy. 

Apa yang Kak Soraya nk share kalau kita nak sihat, deep faith, positivity  dan try Everything that you feel helps you.  ( Premium Beautiful, Tilam BVSM,  Garlic dan Garam buluh) All these I guna. Yakin Sihat. InsyaAllah

#sharingiscaring
#PremiumBeautiful



PROMO BUY 1 SET PREMIUM BEAUTIFUL, GET 2ND SET AT HALF PRICE!





Salam dearies

Untuk promo ni..1 full set adalah pada harga bermula RM2,120 (Premium Beautiful Classic) dan RM2,464 untuk 1 set (Premium Beautiful Elegance) - anda boleh PILIH NAK GREY ATAU HITAM ATAU MIXED!!

 dan untuk set kedua..anda boleh jimat 50% dari harga asal!

While stocks lasts sahaja

Whatsapp Isma 019 339 3340





Long bra+ Waist Nipper+ Long Girdle 
Harga bermula dari RM2,120 untuk 3 pieces (1 set)

WHATSAPP ISMA 019 339 3340 untuk keterangan lanjut


NAK JUAL KAT SIAPA?

PREMIUM BEAUTIFUL PENIPU?




Alhamdulillah. Setiap minggu pasti ada je client yang nak dapatkan Premium Beautiful! Client Isma ni dapatkan 2nd set beliau lepas pakai set pertama dah 10 tahun

Kebanyakan clients Isma adalah stranger ...yang jumpa Isma dari www.ismalina.com
Regardless orang kata barang kita harga "premium" tetap ada orang yang beli secara CASH. Dan Isma dah tak tunggu nak promote pada family & friends sahaja.

Target market kita besar kat luar sana, kenapa nak limitkan kepada kenalan sahaja kan?
Sebab usahawan takkan berjaya kalau ada sifat tunggu. Walaupun Isma dalam biz network, kami tak diajar utk harapkan sahaja pada mentor atau harapkan rakan kongsi .

At this level memang Isma lebih fokus pada perkembangan rakan kongsi, untuk mereka naik pangkat, belajar ilmu usahawan dan kepimpinan . But I still make sure my selling skills, personal branding sentiasa tajam, coz kami diajar untuk walk the talk!

Kak Isma yakin nak ajar ANDA berniaga, sebab setiap hari kak Isma turut berniaga dan ajar usahawan #PBAngels berniaga!

InshaAllah, pasaran untuk Premium Beautiful tak pernah surut . Dah 24 tahun dalam pasaran dan pelbagai upgrading dah ada untuk Korset Superbrands ni. 
Jom kak Isma ajarkan macam.mana nak position diri uols sebagai PB Expert sambil jana income 4 angla setiap bulan sebagai permulaan.

Isma 019 339 3340 untuk keterangan lanjut.
I would love to chat with you.
Untuk info lengkap Premium Beautiful. Boleh click link ni ye.

Assalamualaikum dear readers!

Khas untuk anda yang tertanya- tanya apa itu Premium Beautiful - disini kak Isma rangkumkan basic info yang anda perlu tahu tentang Premium Beautiful!


Pertama sekali - Premium Beautiful tu apa ya?

sebenarnya Premium Beautiful ialah jenama korset pembentukan kontur badan yang sangat istimewa!
apa yang istimewa tu?

KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL

  • telah berada dipasaran Malaysia semenjak tahun 1992 - lebih dari 20 tahun tu!
  • memenangi anugerah SuperBrands untuk kategori korset pada 2008
  • satu-satunya korset dengan teknologi Far Infra Red pasif yang terbukti baik untuk kesihatan dalaman
  • Lifetime Warranty - dimana semua kerosakan wear and tear boleh dibaiki secara percuma seumur hidup
  • tahan lasak, fabrik yang tidak panas dan berkuap
  • memenangi pelbagai anugerah dari majalah-majalah kesihatan sepanjang 1992 hingga kini!



simple je kan?

jadi, siapa yang sesuai untuk menggunakan Premium Beautiful?
yelah, secara logika nya, orang selalu kaitkan korset = nak kurus !

so Premium Beautiful ni sesuai untuk orang yang nak kurus sahaja ke?

tak sama sekali!
ramai sangat yang memang dah dapat kebaikan Premium Beautiful ni, dan ramai client Premium Beautiful yang membeli korset ni bukan utuk kurus sahaja, kerana Far Infra Red Rays yang ditenun dalam setiap helai benang korset ni, memang memberi manfaat kesihatan - contohnya:

SIAPA YANG SESUAI MENGGUNAKAN PREMIUM BEAUTIFUL KORSET?
  1. KURUS: semestinya anda yang nak kurus dan nak bentuk badan yang menarik! untuk yang kurus tu, anda boleh dapatkan curves yang anda idam-idamkan dan naikkan asset-aset anda ( Premium Beautiful Expert macam kak Isma akan ajarkan macam mana nak upkan aset tu! secara natural je), dan yang agak chubby atau overweight pulak, Premium Beautiful ni memang boleh membantu untuk mengawal kuantiti makanan kita dan juga memampatkan lemak di badan kita ke tempat yang sepatutnya
  2. TULANG BELAKANG:untuk yang ada masalah berkaitan tulang belakang - seperti slip disc, lenguh-lenguh , bongkok, sakit belakang kesan bersalin dan mengambil epidural, scoliosis ; Premium Beautiful corset ni membantu untuk menyokong tulang belakang anda , tanpa mengunakan "brace" yang tidak praktikal dan kurang selesa tu. Malah, boleh membantu utuk memperbetulkan postur badan anda!
  3. BERPANTANG:Set berpantang dan bersalin alternatif - terutamanya untuk ibu-ibu yang bakal berpantang sendiri dan tiada masa utuk menggunakan bengkung lilit tradisional. Premium Beatuful dapat membantu ibu-ibu untuk mendapatkan kembali bentuk badan mereka dan membantu untuk membersihkan darah kotor dari dalam rahim dan menaikkan kembali peranakan kita. Dan ibu-ibu masih boleh pakai set Premium Beautiful walaupun selepas pantang!
  4. MASALAH RAHIM: Ramai yag telah mendapat kesan positif untuk masalah dalaman seperti senggugut, cyst, keputihan, susah untuk mendapatkan anak dan lain-lain selepas pemakaian Premium Beautiful secara konsisten. InshaAllah, alternatif yang baik untuk menjaga aset dalaman anda
  5. NAK KAHWIN: pasti para pengantin inginkan bentuk badan yag tiada berlipat-lipat, serta postur yang cantik di hari bahagia mereka! memang Premium Beautiful mejadi pilihan bakal- bakal raja sehari di luar sana!
Premium Beautiful mempunyai 3 bahagian utama iaitu:
LONG GIRDLE (seluar)
LONG BRA (coli)
 WAIST NIPPER (bengkung)

dan bahagian optional iaitu SHORT BRA






kat sini kak Isma akan terangkan serba sedikit tentang setiap bahagian ni ye

LONG BRA


Long Bra Premium Beautiful Classic (Hitam)



Long Bra Premium Beautiful Elegance (Silver Metalic)

  1. Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara. Kalau pakai Long Bra Premium Beautiful, breast yang agak besar pun memang terletak elok. Tidak akan bergoyang-goyang walaupun kita berjalan dengan agak cepat.
  2. Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.
  3. Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.
  4. 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.
  6. Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik. Part ini paling best, sebab apabila kita pakai Long Bra Premium Beautiful, memang bahagian belakang badan kita akan jadi flat. No more extra breast / lemak di bahagian belakang badan kita. Tiada lagi lemak-lemak terbonjol keluar, walaupun kita memakai pakaian yang agak longgar.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.




WAIST NIPPER

Waist Nipper Classic (Hitam)

Waist Nipper Elegance (Silver)



 Elegance (silver Metalic). Kalau you all perasan, memang ada gold thread (benang emas) pada bahagian lace Premium Beautiful. Yang ini hanya ada pada Premium Beautiful Elegance sahaja. Memang ekslusif sangat once kita sarungkan ia pada badan kita. Beza price pun sangat minimal, dalam puluhan ringgit sahaja bagi setiap pieces ni
  1. Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Sebab itu ia amat sesuai untuk yang mengalami masalah yang berkaitan dengan tulang belakang, seperti back pain (sakit pada bahagian belakang badan), slip disc, scoliosis dan sebagainya.
  2. Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  3. Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  4. Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang. You all takkan rasa macam jalan seperti robot. Memang very flexible, sehinggakan you all boleh bersenam and bersilat.
  5. 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

LONG GIRDLE

Long Girdle Classic (Hitam)


Long Girdle Elegance (Silver)



Bahagian yang paling ramai client suka, sebab once pakai, memang lemak area bahagian perut akan kempis sedikit.  Itu belum lagi pakai one complete set. Memang sedap sangat, sebab lemak area punggung kemas and tidak bergoyang-goyang.

  1. 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.
  2. Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik. Memang punggung you all akan jadi lebih mantap dan lebih ‘up’.
  3. Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik. Yang ini paling best, sebab lemak peha tidak berlaga-laga each other. Kalau peha yang besar, keadaan ini sangat normal, sehingga menyebabkan melecet and jadi merah-merah area peha tersebut.
  4. Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.
  7. Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
  8. Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.
  9. Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.

hopefully, kak Isma dah terangkan serba sedikit dan menyeluruh mengenai Premium Beautiful korset ni

Selalunya soalan popular yang uols akan tanya selepas dah tahu semua info-info ni ialah, berapa pulak harga nya Isma? dan  boleh tak nak dapatkan testimoni untuk masalah macam saya?

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL KORSET

Berlainan dengan korset lain yang dalam pasaran, Premium Beautiful ni adalah custom fitted kepada bentuk badan uols. Dan...harga setiap pieces adalan berlainan, mengikut ukuran badan anda, yang kemudiannya PB Expert akan convertkan kepada size Premium Beautiful anda!

maknanya, PB Expert perlu mendapat ukuran badan uols dalam sentimeter (cm) seperti berikut:

  1. Measure ukur lilit your bust (puncak breast).
  2. Measure ukur lilit your under bust (bawah breast).
  3. Measure ukur lilit your waist (pinggang), Kalau boleh, ambil measurement pinggang di area yang paling buncit. Selalunya di area pusat.
  4. Measure ukur lilit your buttock (punggung). Kalau boleh, ambil measurement di area yang paling lebar.
Tips mengukur:

Pastikan semasa mengambil ukuran ni, badan uols tegak dan ukuran ni diambil secara selari ye
kalau boleh, minta seseorang bantu anda ambil ukuran ni, dan jangan ambil sendiri sebab selalunya memang akan lari sikit ukuran tu dan PB expert tak dapat nak bagi size yang betul pada uols nanti.

Please make sure ukuran diambil dalam sentimeter ye!

paling mudah, just buat temujanji / appointment dengan PB expert uols ni iaitu kak Isma lah kannn heheh, kak Isma boleh ukur dan tentukan ukuran uols secara percuma sahaja - free of charge!
tak semestinya uols kena beli pun - kak Isma memang prefer beri konsultasi harga dan size secara face to face utuk memudahkan diskusi.
selaluya tak lama pun, dalam 30 minit je

okay..once dah dapat ukuran tu, uols bolehlah Whatsapp kan pada kak Isma di 019- 339 3340 dan kak Isma akan tentukan size uols dan seterusnya beri quotation harga kepada uols
untuk memudahkan kak Isma , uols boleh juga hantar sekali gambar full body terkini supaya kak Isma dapat bagi size yang palig sesuai dengan badan uols tauu

range harga untuk 1 full set (3 keping) Premium Beautiful Classic (Hitam) ialah RM2,600-RM2,800. 
range harga untuk 1 (3 keping)full set Premium Beautiful Classic (Hitam) ialah RM3,000-RM3,300.

Harga di atas ni selalunya untuk pembayaran secara ansuran.
(kak Isma akan ambil deposit RM500 , dan bayaran bulanan RM200 sehingga habis amount diatas)

untuk pembelian secara cash lump sum atau credit card atau RHB Easy, boleh Whatsapp kak Isma dengan lebih lanjut untuk dapatkan DISKAUN untuk pembelian CASH!
bergantung kepada promo yang ada - anda boleh dapatkan diskaun dalam lingkungan RM200-RM300 untuk pembelian setiap set Premium Beautiful! 

Untuk pembelian separate pieces, boleh Whatsapp kak Isma 019 339 3340 jugak ye


TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Of course ni testimoni kak Isma sendiri!
dari anak dara sampai lah dah beranak 2 , memang puas hati sangat dapat kekalkan size Premium Beautiful yang sama!





dan ni testimoni dari client kami yang lain!

confirm puas hati punya!












JOM SIHAT , YAKIN DAN CANTIK DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!

ISMA 019 339 3340 ye

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring